• Bine ati venit la magazinul Wood Art Bike
  • 0755 272 977

  • Bine ati venit la magazinul Wood Art Bike
  • 0755 272 977

30 de zile drept de retur

Renuntarea la cumparare este valabila doar pentru persoanele fizice.
Returnarea poate fi facuta doar o singura data pentru un produs in conditiile prev de art 4, alin 1 lit b) din OUG nr.174/2008 publicata in MOF nr.795 din 27.11.2008.In toate cazurile returnarii sau inlocuirii produselor, ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare sau inlocuire vor fi suportate de catre cumparator.
Anularea unei comenzi se face prin e-mail la woodartbike@yahoo.com, la subiect mentionandu-se – renuntare comanda-, sau telefonic,in cel mai scurt timp posibil.
In cazul in care produsele au fost preluate de transportator, anularea comenzii se va face de catre vanzator, fara nici un cost suplimentar.
SC.WOOD ART BIKE ofera o garantie de 30 de zile la produsele comercializate, in conformitate cu Ordonanta 21/1992 si Legea 449/2003.Perioada de garantie incepe de la data cumpararii produsului si este certificata de chitanta platii pentru produsele achizitionate.
Garantia va fi asigurata prin urmatoarele modalitati:
- repararea produselor achizitionate
- in cazul in care produsele nu pot fi reparate, acestea se pot inlocui
- returnarea contravalorii produselor

Garantia nu se aplica pentru urmatoarele situatii:
- repararea sau modificarea facuta de persoane neautorizate de catre vanzator
- decolorarea produsului c urmare a expunerii la factorii de mediu( soare, ploaie, ninsoare, umezeala, etc)
- intrretinerea necorespunzatoare, respectiv curatare improprie, depozitare, socuri mecanice la transportare si manipulare

In conformitate cu legislatia in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste intarzierile datorate serviciului de curierat, pentru deteriorarile, distrugerile sau pierderile survenite in timpul transportului,De asemenea vanzatorul nu are nici o responsabilitate pentru informatiile eronate furnizate de catre cumparator
Magazinul nu are nici o responsabilitate pentru posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea site-ului sau prin primirea de e-mailuri cu caracter informativ sau promotional.