• Bine ati venit la magazinul Wood Art Bike
  • 0755 272 977

  • Bine ati venit la magazinul Wood Art Bike
  • 0755 272 977

Garantii si service

S.C.WOOD ART BIKE garanteaza ca produsele livrate sunt originale, sigilate si insotite de factura fiscala. Declaram pe proprie raspundere, conform prevederilor art.5 din HG nr.1022/2002 privind regimul produselor care pot pune in pericol viata si sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului ca produsele livrate nu pun in pericol viata, sanatatea, nu produc impact negativ asupra mediului, in conformitate cu directivele CE 67/549/CEE si 1999/45/CE.
Pentru orice reclamatii sau sesizare va rugam sa ne contactati la adresa de e-mai woodartbike@yahoo.com
Politica de retur
Conform OUG 34/2014 aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele si fara a suporta penalitati, in termen de 14 zile.Perioada de retragere expira dupa 14 zile, incepand de la ziua la care intrati in posesia fizica a produselor.
Conditiile dreptului de retragere se aplica doar consumatorilor persoane fizice,, definite in art.2, pct 1 al OUG 34/2014.
Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.Consumatorul este responsabil de integritatea produsului pana la intrarea in posesia magazinului.
Sunteti responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru diminuarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.
La solicitarea si acordul consumatorului, SC WOOD ART BIKE SRL poate recomanda cumparatorului achizitionarea altui produs la o calitate si la un pret echivalente cu cele solicitate in prima comanda.
Comanda initiala va fi anulata la data confirmarii comenzii produsului initial.
Daca va ganditi sa returnati produsul, nu il utilizati!
Nu pot fi returnate produsele care:
- au facut obiectul unei comenzi speciale,
- au fost distinct personalizate la cerererea consumatorilor
- au fost confectionate dupa specificatiile consumatorului, ex nuantarea produsului in culoarea dorita de client
- prezinta urme de lovire, deteriorare, uzura
- au fost desigilate si nu mai au ambalajul original intact, cu toate accesoriile integre
- sunt puse prin orice mijloc intr-o stare necorespunzatoare repunerii in vanzare.
Pentru produsele ridicate de catre cumparator direct din magazin, intrucat cumparatorul are posibilitatea de a verifica produsul in mod direct, nu se aplica conditiile de retur prevazute in prezenta sectiune.