• Bine ati venit la magazinul Wood Art Bike
  • 0755 272 977

  • Bine ati venit la magazinul Wood Art Bike
  • 0755 272 977

Termeni si conditii

Inainte de a utiliza sau a obtine orice materiale, informatii, servicii prin intermediul acestui magazin online, va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile.Aceste prevederi se completeaza si cu legea 365/2002 privind comertul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheite cu profesionistii
Site-ul www.woodartbike.com este administrat de catre S.C.WOOD ART BIKE SRL cu sediul in localitatea Piatra Neamt, str.Petru Movila nr.29, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr.J27/718/2019,CUI 41217130, e.mail-woodartbike@yahoo.com.
ACCEPTARE TCGV
Administratorul va ofera accesul in magazinul on-line si utilizarea acestuia, sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii.Prin accesarea,utilizarea, obtinerea sau achizitionarea oricarui produs, continut date, materiale, informatii sau servicii prin intermediul magazinului nosttru on-line, dumneavoastra sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii.Administratorul isi rezerva dreptul de a completa sau modifica orice informatie din magazinul virtual fara a anunta in prealabil utilizatorii site-ului.

DREPTURI DE AUTOR
Vanzatorul/Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va descarca/utiliza continutul magazinului on-,line www.woodartbike.com: :imagini, descrieri, elemente grafice, fara acordul scris al administratorului, fiind aparat de legea dreptului de autor si de legile referitoare la proprietatea intelectuala si industriala.

PRETURI, MODALITATI DE PLATA SI FACTURARE

Preturile sunt afisate pe pagina dedicata fiecarui produs, contin TVA si nu includ cheltuielile de livrare decat daca este specificat in mod expres acest aspect sau se ofera ca si bonus pentru comenzile mari. In cazul in care pretul nu este afisat, veti avea posibilitatea de a cere o oferta.
- Pretul produsului comandat este cel afisat la data plasarii comenzii.

PROGRAM DE LUCRU
O comanda poate fi plasata in orice moment dar perioada de procesare este de luni pana vineri in intervalul 9-17, exceptand sarbatorile legale.
Produsele disponibile in magazinul on-line pot fi livrate in termen de 48-72 ore din momentul confirmarii livrarii.

OBLIGATIILE CUMPARATORULUI
Sa furnizeze informatii reale, corecte si actuale despre entitatea sa atunci cand acestea i se cer, in caz contrar existand posibilitatea refuzarii comenzilor.
- Sa accepte solutionarea eventualelor probleme in termen de 30 de zile de la data sesizarii acestora printr-un e-mail adresat administratorului
- sa accepte termenii si conditiile administratorului, odata cu lansarea comenzilor si sa achite contravaloarea marfii puse la dispozitie, la momentul transmiterii comenzii.

OBLIGATIILE VANZATORULUI

Sa puna la dispozitia utilizatorilor gratuit informatii profesionale cu privire la produsele si serviciile sale.
Sa asigure livrarea in bune conditii si la termen a produselor.